2022-09-14 14:56Uppdrag

Lindahl rådgivare vid Dacke Industris förvärv av Flintab AB

Lindahl har biträtt Dacke Industri vid deras förvärv av Flintab AB, en av Nordens ledande leverantörer av innovativa vägningssystem.

Flintab AB har sitt huvudkontor i Jönköping och omsätter cirka 140 miljoner kronor. De är en komplett leverantör inom vågar och registreringssystem, avancerade vägningslösningar och tillhörande tjänster för den skandinaviska marknaden.

Dacke Industri, som ägs av Nordenstjernan, är ett investmentbolag som investerar långsiktigt i innovativa teknikföretag. Dacke Industi tillför industriellt kunnande, ett starkt nätverk och bibehåller en entreprenöriell miljö i företagen. Idag har Dacke Industri 17 dotterbolag, närmare 1 600 anställda över hela världen och en omsättning på över 4 miljarder kronor. 

Lindahls team har bestått av Svante Liljedahl, Axel Hedberg, Christer Hagberg, Isabelle Selemba, Jakob Melander, Olivia Sandin, Ida Hjorth, Jannica Stefansson, Gabriella Nyström Gustavsson, Gabriel Miller, Felicia Åberg och Johan Norderyd.


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Vi har den stora byråns breda kapacitet och en spetskompetens inom flera områden som bland annat M&A, aktiemarknad, fastigheter, bank & finans, immaterialrätt, life science, IT och teknik, och tvistlösning. Lindahl är rankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk som består av noga utvalda advokatbyråer som är ledande på sina lokala marknader. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se.