2020-06-16 16:43Uppdrag

​Lindahl rådgivare vid Dacke Industris förvärv av Dynalyse AB

null

Lindahl har varit rådgivare åt Dacke Industri vid förvärvet av Dynalyse AB. Förvärvet erbjuder Dacke Industri tillgång till en affär inom produktkvalitetsmätningar i processlinjer och öppnar möjligheter på den globala marknaden. Dynalyse har byggt upp en stark och global kundbas och genom egna produkter och samarbetspartners har bolaget sedan 25 år tillbaka sålt ett stort antal system och lösningar där kunskap och kvalitet har varit avgörande för framgången och förtroendet hos kunderna.

Dacke Industri är en långsiktig ägare som investerar i innovativa teknikföretag med fokus på kundanpassade komponenter och system. Dacke Industri är typiskt ensam eller majoritetsägare i förvärvade bolag då deras långsiktiga fokus kommer till sin bästa rätt.

Dynalyse AB utvecklar, tillverkar och säljer innovativa mättekniska system till processindustrier. Dynalyse startade 1995 med en ny lösning för kvalitetssortering av konstruktionsvirke genom vibrationsmätning. Denna teknik är nu dominerande i sågverksindustrin för hållfasthetssortering. Idag är de 6 anställda i Partille utanför Göteborg.

Lindahls team har bestått av Svante Liljedahl (ansvarig partner, M&A), Nils Lundgren (M&A), Isabelle Selemba (M&A), Jakob Melander (M&A) och Lukas Jönsson (IP). 

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är rankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk som består av noga utvalda advokatbyråer som är ledande på sina lokala marknader. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se, mynewsdesk.com/se/lindahl och facebook.com/AdvokatfirmanLindahl


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson