2024-06-05 07:22Nyheter

Advokatfirman Lindahl tillbaka på Frihamnsdagarna 2024

Advokatfirman Lindahl tillbaka på Frihamnsdagarna 2024Advokatfirman Lindahl partner på Frihamnsdagarna i Göteborg.

För andra året i rad är Lindahl med som partner på Frihamnsdagarna i Göteborg i augusti. Utöver en monter för nätverkande och möten kommer byrån att arrangera ett panelsamtal med fokus på social hållbarhet och samverkan mellan näringsliv och civilsamhälle.

Frihamnsdagarna arrangeras den 29-31 augusti i Frihamnen i centrala Göteborg. Arrangemanget genomfördes första gången 2021 och är en bred demokratisk mötesplats som utgår från samma principer som exempelvis Almedalsveckan i Visby.

– Som en del av Göteborgs näringsliv är det självklart för oss på Lindahl att delta och representera advokaters roll i såväl ett dynamiskt näringsliv som i ett demokratiskt rättsstatssamhälle. Dessutom är Frihamnsdagarna ett av årets bästa tillfällen att inspireras, samtala, bygga nya relationer och fördjupa befintliga samarbeten, säger Johanna Lindqvist, advokat inom miljörätt och ansvarig för Lindahls deltagande på Frihamnsdagarna.

I årets upplaga uppmanas alla medverkande organisationer att sätta ljus på förändring och hållbarhet, ur olika perspektiv och i såväl seminarier, workshops och politiska debatter som i aktiviteter, mat och kultur. Detta kommer även Lindahl att ta fasta på.

– Under Frihamnsdagarna kommer vi anordna ett panelsamtal tillsammans med några tongivande aktörer inom civilsamhället. Panelen kommer att prata om samverkansformer mellan näringsliv och civilsamhälle för sociala hållbarhetsprojekt, med fokus på hur finansiering från näringslivet kan kopplas till projektutfall och hur detta kan mätas och redovisas, berättar Johanna Lindqvist.

Panelsamtalet äger rum på torsdag 29 augusti klockan 11 på Tältscenen Ebbe. Efter samtalet  bjuds åhörarna  på lunch och möjlighet till fortsatt diskussion

– Kombinationen av panelsamtal och lunchmingel ger oss ytterligare möjlighet att interagera och nätverka med både paneldeltagare och åhörare, och självklart kommer även lunchen att genomsyras av hållbarhet. Nu fortsätter förberedelserna och vi ser fram emot givande och intressanta dagar på Bananpiren i augusti, avslutar Johanna Lindqvist.


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer, som med framtidsfokus, engagemang och en stark kultur hjälper klienter till framgångsrika affärer och medarbetare att nå sin fulla potential. Våra kontor finns i sex av landets största städer: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk av ledande advokatbyråer. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se


Kontaktpersoner

Laura Salander
Chief Marketing & Communications Officer
Laura Salander