2024-04-17 06:30Nyheter

Lindahldagen tillbaka i Uppsala med över 400 deltagare

Vy av Uppsala

Efter några års uppehåll gör Advokatfirman Lindahls arrangemang Lindahldagen comeback i Uppsala. Den 23 april samlas beslutsfattare inom näringsliv, akademi, kommun och region för en eftermiddag av nätverkande och kunskapsutbyte, samt föredrag av bland annat finansminister Elisabeth Svantesson.

Lindahldagen arrangeras i Saluhallen i Uppsala och likt tidigare år ligger fokus på intressanta föredrag och spännande samtal kring både dagsaktuella frågor och framtida utmaningar. Intresset för Lindahldagen har varit mycket stort och evenemanget blev tidigt fullbokat.

- Det är otroligt kul att få bjuda in till Lindahldagen igen och vi är både glada och stolta över det enorma intresset. Vi kommer att vara över 400 personer som under en eftermiddag får möjligheten att utbyta idéer, mingla och ta del av nya insikter, säger Patrik Rindstål, Managing Partner för Lindahl i Uppsala.

Finansministern en av årets talare

Årets inbjudna talare på Lindahldagen är Sveriges finansminister Elisabeth Svantesson samt Gunilla Osswald, VD för BioArctic. Finansministern kommer att tala på temat ”Så bygger vi Sverige tryggare och rikare – en ekonomisk politik med sikte på framtiden” och Gunilla Osswald kommer att dela med sig av BioArctics resa och framgångssaga. BioArctic är ett av Europas mest spännande Life Science-bolag som fokuserar på att förbättra livskvaliteten för patienter med sjukdomar som Alzheimers sjukdom, Parkinsons sjukdom och ALS.

Givetvis finns även flera av Lindahls juridiska experter på scen, med spaningar kring aktuella frågor.

- Vi har ett fullmatat program att bjuda på, och jag hoppas att våra gäster ska lämna Lindahldagen både inspirerade och laddade med ny kunskap, avslutar Patrik Rindstål.

Läs mer om Lindahldagen (extern länk)


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer, som med framtidsfokus, engagemang och en stark kultur hjälper klienter till framgångsrika affärer och medarbetare att nå sin fulla potential. Våra kontor finns i sex av landets största städer: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk av ledande advokatbyråer. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se


Kontaktpersoner

Laura Salander
Chief Marketing & Communications Officer
Laura Salander