2024-02-08 10:16Nyheter

Advokatfirman Lindahl vinner Årets Juristpris

Advokatfirman Lindahl vinner Årets JuristprisAdvokatfirman Lindahl vinner Årets Juristpris på Fastighetsgalan 2024.

Advokatfirman Lindahl tog hem Årets Juristpris som delades ut på den årliga Fastighetsgalan på Berns Salonger i Stockholm under onsdagskvällen. Priset lyfter fram jurister och byråer som har gjort en betydande och positiv påverkan på fastighetssektorn.

Årets Juristpris syftar till att erkänna och hylla framstående insatser inom fastighetsbranschen. Johan Tollgerdt, partner på Advokatfirman Lindahl och ansvarig för fastighetsgruppen på byrån, lyfter fram Lindahls affärsfokus samt hållbarhetsfokus som en nyckel till vinsten:

– Jag tror att en viktig anledning är att vi, trots tuffa tider, har fått förtroendet att arbeta med ett stort antal högprofilerade affärer. Men det var också roligt att juryn har uppmärksammat vårt fokus på hållbarhetsfrågor, där jag ser Lindahl som en av de ledande aktörerna i vår bransch.

Tobias Wåhlén, VD på Lindahl, ser utmärkelsen som ännu ett tecken på byråns fortsatta utveckling för att öka nyttan i klienternas affärer:

– Att Lindahl vunnit Årets juristpris är ett fantastiskt kvitto på att vårt långsiktiga arbete med att konsekvent leverera högkvalitativ rådgivning både syns på marknaden och uppskattas av klienter och samarbetspartners. Och självklart är vi ödmjukt tacksamma till alla som har röstat på oss!

Nu ser Johan Tollgerdt och teamet fram emot en fortsatt ljus framtid.

– Självklart ska vi fira! Detta är en väldigt härlig energiboost för hela teamet och vi ser fram emot att fortsatt vara en relevant rådgivare inom fastighetssektorn.

Juryns motivering lyder:

”Årets Juristpris tilldelas Advokatfirman Lindahl för deras enastående insatser och framstående juridiska expertis. Genom konsekvent högkvalitativ fastighetsrådgivning och skarpsinne har Advokatfirman Lindahl varit en viktig resurs för klienter inom fastighetsbranschen och bidragit till branschens tillväxt. Under året har de bistått flera av landets fastighetsbolag och möjliggjort flera viktiga transaktioner.”

Juryn bestod av Patrik Andersson (Business Region Göteborg), Helena Ehrenborg (PwC) och Sven von Randow (Fastighetsägarna).


Om Fastighetsgalan:

2024 markerar det tionde jubileet av Fastighetsgalan, som går av stapeln på Berns i Stockholm den 7 februari 2024. Dessutom firar arrangörerna Lokalguiden och World in Property 30 respektive 10 år. Galan kommer att ledas av programledaren och erfarna konferencieren Kristin Kaspersen.


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer, som med framtidsfokus, engagemang och en stark kultur hjälper klienter till framgångsrika affärer och medarbetare att nå sin fulla potential. Våra kontor finns i sex av landets största städer: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk av ledande advokatbyråer. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se


Kontaktpersoner

Laura Salander
Chief Marketing & Communications Officer
Laura Salander