2024-01-30 08:00Nyheter

Lindahls framfart på marknaden fortsätter

Lindahls framfart på marknaden fortsätterJohan Herrström, ordförande på Advokatfirman Lindahl.

Advokatfirman Lindahl fortsatte att växa under 2023. Byråns omsättning för året summeras till 707 miljoner kronor, vilket innebär att Lindahl har ökat med 11 procent på ett år och med 60 procent under de senaste fyra åren.

Lindahls drivkraft och ambition är att vara den bästa partnern för våra klienter samtidigt som vi erbjuder den mest intressanta platsen för alla våra skickliga medarbetare att utvecklas. Genom rak och tydlig rådgivning bidrar vi till klienternas affärer och konkurrenskraft, och med engagemang och kontinuerligt lärande stöttas våra anställda att växa i sina yrkesroller och karriärer.

De senaste årens utveckling för Lindahl stärker oss i vår riktning och ambition.

– De senaste årens utveckling för Lindahl stärker oss i vår riktning och ambition att fokusera på affärsnyttan och att omvandla komplex juridik till konkret värde för våra klienter. Vi är glada att det uppskattas och det stärker oss i vår syn på vikten av en stark kultur, med fokus på gemenskap, kompetens och engagemang, för att leverera den bästa rådgivningen, säger Johan Herrström, ordförande på Advokatfirman Lindahl.

Framgångarna under året har varit många, bland annat i form av stora transaktioner och förvärv såväl inom Sverige som internationellt där Lindahls experter agerat rådgivare. Byrån stärker sin marknadsposition på flera håll, exempelvis inom fastighetssektorn där Lindahl idag är en av de klart ledande affärsjuridiska byråerna.

– Vi ser stor efterfrågan på Lindahls tjänster och expertis, och vi ser fram emot att fortsätta utveckla vårt erbjudande. Likt branschen i stort är generativ AI ett fokusområde även för oss, och vi jobbar löpande med kompetensutvecklingen inom byrån och testar tekniken skarpt för att se hur AI bäst kan nyttjas för att skapa relevant värde både för våra klienter och internt inom byrån, säger Johan Herrström.

Fler än 300 medarbetare

Det är inte bara omsättningen som vuxit för Lindahl. Byrån ökar också i antalet anställda och har nu fler än 300 medarbetare i tjänst.

– Jag är stolt och glad över att vi fortsätter attrahera många nya skickliga kollegor. Lindahl har fantastiska medarbetare – de är kompetenta, ambitiösa och bra lagspelare. Vi trivs på jobbet, med våra team och våra uppdrag, vilket alla är viktiga faktorer för att leverera sitt allra bästa, oavsett yrkesroll. Det är glädjande att detta uppskattas även av klienterna, säger Tobias Wåhlén, VD på Advokatfirman Lindahl.


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer, som med framtidsfokus, engagemang och en stark kultur hjälper klienter till framgångsrika affärer och medarbetare att nå sin fulla potential. Våra kontor finns i sex av landets största städer: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk av ledande advokatbyråer. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se


Kontaktpersoner

Laura Salander
Chief Marketing & Communications Officer
Laura Salander

Relaterade nyheter