2023-11-21 13:12Nyheter

Lindahl nominerat till ”Årets Juristpris” på Fastighetsgalan

Johan Tollgerdt, partner på Advokatfirman Lindahl.Johan Tollgerdt, partner på Advokatfirman Lindahl.

Advokatfirman Lindahl är en av de nominerade till utmärkelsen Årets Juristpris som delas ut på den årliga Fastighetsgalan i februari 2024. Priset lyfter fram jurister och byråer som har gjort en betydande och positiv påverkan på fastighetssektorn. 


Johan Tollgerdt är partner på Advokatfirman Lindahl och ansvarig för fastighetsgruppen på byrån.

–  Det är naturligtvis väldigt roligt att vår fastighetsgrupp har blivit nominerad till detta prestigefulla pris. Vi har under många år satsat hårt på att bibehålla, utveckla och tillföra ytterligare kompetenser inom fastighet, vilket har lett till att vi idag är en av de ledande legala rådgivarna på den nordiska fastighetsmarknaden. Det är glädjande att detta också uppmärksammas inför Fastighetsgalan, säger Johan Tollgerdt. 

Årets Juristpris syftar till att erkänna och hylla framstående insatser inom fastighetsbranschen. Johan Tollgerdt lyfter fram Lindahls affärsfokus och fullserviceerbjudande som en nyckel till nomineringen: 

Vi har haft ett otroligt starkt år där vi, trots en mycket turbulent fastighetsbransch, har fått förtroendet att biträda i ett stort antal uppmärksammade fastighetstransaktioner.

– Vi upplever att det rådande ekonomiska klimatet ställer allt högre krav på expertis med tydligt fokus på affärsnyttan, och då har vi på Lindahl en styrka i att kunna erbjuda juridisk fullservice med hög specialisering till aktörerna i fastighetsbranschen. 

De nominerade juristerna och juristbyråerna ska ha påverkat fastighetssektorn positivt genom sin expertis, professionalism och engagemang kring en extraordinär fastighetsaffär. Det är World in Propertys läsare som haft möjligheten att nominera kandidater som de tycker skulle passa som vinnare.

–  Det skulle betyda mycket för oss att vinna priset och vi skulle självklart vara mycket stolta. En skön bekräftelse för hela vårt team att det hårda och målinriktade arbete som vi varje dag utför syns av våra klienter och av aktörerna i fastighetsbranschen, avslutar Johan Tollgerdt. 

Vinnaren av ”Årets Juristpris” utses genom en röstning här 


Om Fastighetsgalan: 

2024 markerar det tionde jubileet av Fastighetsgalan, som går av stapeln på Berns i Stockholm den 7 februari 2024. Dessutom firar arrangörerna Lokalguiden och World in Property 30 respektive 10 år. Galan kommer att ledas av programledaren och erfarna konferencieren Kristin Kaspersen. 


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer, som med framtidsfokus, engagemang och en stark kultur hjälper klienter till framgångsrika affärer och medarbetare att nå sin fulla potential. Våra kontor finns i sex av landets största städer: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk av ledande advokatbyråer. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se


Kontaktpersoner

Laura Salander
Chief Marketing & Communications Officer
Laura Salander