2024-03-04 15:51Nyheter

Patrik Rindstål ny Managing Partner för Lindahl i Uppsala

Patrik Rindstål ny Managing Partner för Lindahl i UppsalaPatrik Rindstål ny Managing Partner för Lindahl i Uppsala.

Från den 1 mars har Advokatfirman Lindahls kontor i Uppsala en ny Managing Partner. Patrik Rindstål, som tar över ledarrollen efter Mårten Steen, ser fram emot att fortsätta arbetet med att utveckla långvariga klientrelationer och vara en byrå där medarbetare kan trivas.

Lindahl befinner sig i en spännande tillväxtperiod, med ökningar både i omsättning och storlek. Samtidigt sker förändringar i det lokala ledarskapet i Uppsala. Nu tar Patrik Rindstål över rollen som Managing Partner i Uppsala efter Mårten Steen, något Patrik ser som både ett privilegium och ett stort ansvar.

– Vi har en väletablerad verksamhet och en ambitiös målsättning att fortsätta vår tillväxt. Det gör vi genom att utveckla både spetsen och bredden i vårt erbjudande och vara en arbetsgivare där våra medarbetare trivs och ges bästa möjliga förutsättningar att utvecklas. Jag ser fram emot att förvalta det förtroende som mina kollegor gett mig och fortsätta arbetet mot våra mål. 

Patrik beskriver att Lindahls verksamhet vilar på två grundstenar. Genom ett långvarigt förtroende från våra klienter blir vår rådgivning effektivare, mer värdeskapande och roligare att ge, menar Patrik. Den andra grundstenen är byråns medarbetare:

– Utan de vassa och trevliga kollegor som jag har förmånen att få arbeta tillsammans med varje dag skulle vår verksamhet snart stanna. Det är viktigt att vi fortsätter arbeta målmedvetet för att utveckla båda dessa delar, och det kommer vara fokus för mig som Managing Partner, säger Patrik.

 

Uppskattad Managing Partner tackar för sig

Mårten Steen lämnar posten efter flera år som uppskattad Managing Partner i Uppsala. Han känner sig förväntansfull inför de kommande åren.

– Jag är stolt över de senaste årens utveckling, med en stark tillväxt, ökad lönsamhet och fortsatt fokus på vår kultur och våra medarbetare. Jag ser också tillbaka på pandemiåren och gläder mig åt hur vi klarade den som ett team. Nu väntar nya steg i Lindahls utveckling och det känns bra och roligt att lämna över till Patrik i den här spännande fasen. Han är en omtyckt kollega och en god ledare, med ett stort intresse för både våra klienter och Lindahl som företag, säger Mårten Steen.


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer, som med framtidsfokus, engagemang och en stark kultur hjälper klienter till framgångsrika affärer och medarbetare att nå sin fulla potential. Våra kontor finns i sex av landets största städer: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk av ledande advokatbyråer. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se


Kontaktpersoner

Laura Salander
Chief Marketing & Communications Officer
Laura Salander