2024-04-29 13:56Nyheter

Lindahl rekryterar arbetsrättsspecialisten Elin Pettersson

Lindahl rekryterar arbetsrättsspecialisten Elin Pettersson.Lindahl rekryterar arbetsrättsspecialisten Elin Pettersson.

Advokatfirman Lindahl stärker nu upp ytterligare inom arbetsrätt och rekryterar advokaten och arbetsrättsspecialisten Elin Pettersson. Hon tillträder den 29 april till Lindahls växande kontor i Uppsala.

Elin Pettersson är specialiserad och har stor erfarenhet inom arbetsrätt och därtill hörande frågor som företagshemligheter, tvistlösning och verksamhetsövergångar. Den 29 april ansluter hon till Lindahl för att stärka upp ytterligare inom arbetsrätt och med uppdraget att leda arbetsrättsgruppen i Uppsala.

– Rekryteringen av Elin är en viktig del i utvecklingen av vår arbetsrättsrådgivning och vi är mycket glada över att få välkomna Elin till oss med den specialkompetens hon bär med sig. Jag ser fram emot ett gott samarbete och att få se vad vi alla kan åstadkomma tillsammans, säger Patrik Rindstål, Managing Partner i Uppsala.

Elin kommer närmast från KANTER Advokatbyrå i Stockholm där hon bland annat arbetat tillsammans med arbetsrättsexperten Erik Danhard. Hon har dessutom en bakgrund inom allmän domstol.

– Jag ser fram emot att ansluta till Lindahls arbetsrättsverksamhet och att få bidra till att stärka området både i Uppsala och nationellt. Lindahl är inne i en spännande fas och det ska bli väldigt roligt att få vara med på resan, säger Elin Pettersson.


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer, som med framtidsfokus, engagemang och en stark kultur hjälper klienter till framgångsrika affärer och medarbetare att nå sin fulla potential. Våra kontor finns i sex av landets största städer: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk av ledande advokatbyråer. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se


Kontaktpersoner

Laura Salander
Chief Marketing & Communications Officer
Laura Salander