2024-08-13 12:35Uppdrag

Lina Stenson ny Managing Partner för Lindahl i Helsingborg

Lina Stenson på Advokatfirman Lindahl

Från den 12 augusti har Advokatfirman Lindahls kontor i Helsingborg en ny Managing Partner. Lina Stenson tar över rollen från Svante Liljedahl.

Lina Stenson har arbetat på Lindahl sedan 2017 och varit delägare sedan januari 2023. Hon är specialiserad inom entreprenadrätt, med särskild erfarenhet av granskning och upprättande av förfrågningsunderlag samt rådgivning till entreprenörer och beställare i olika entreprenadfrågor. Lina har också ett särskilt fokus på industriella anläggningar samt energiområdet där hon är involverad i olika spännande projekt, bland annat rörande koldioxidinfångning. Vidare är hon en mycket uppskattad ledare inom Lindahl.

- Jag är stolt och glad över förtroendet att leda Lindahls verksamhet här i Helsingborg, och få bidra till byråns spännande utveckling. Jag ser fram emot att fortsätta arbeta för att Lindahl ska vara den mest kunniga och framåtriktade partnern till våra klienter och den bästa arbetsplatsen för våra många medarbetare, säger Lina Stenson, ny Managing Partner på Lindahl i Helsingborg.

- Mina fem år som Managing Partner har varit otroligt lärorika, stimulerande, givande och utmanande. Nu har det blivit dags för mig att lämna över stafettpinnen och återgå till att ägna min fulla kraft åt affärsgenerering och klientarbete. Det är väldigt roligt att få lämna över MP-skapet till Lina och jag ser mycket fram emot att fortsätta vara en del av vår fina verksamhet under hennes ledning, säger Svante Lindahl, avgående MP.


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer, som med framtidsfokus, engagemang och en stark kultur hjälper klienter till framgångsrika affärer och medarbetare att nå sin fulla potential. Våra kontor finns i sex av landets största städer: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk av ledande advokatbyråer. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se


Kontaktpersoner

Laura Salander
Chief Marketing & Communications Officer
Laura Salander