2022-01-11 10:25Nyheter

Monica Lagercrantz ny Managing Partner för Lindahl Stockholm

Advokatfirman Lindahl fortsätter utvecklingen i Stockholm och utser Monica Lagercrantz till ny Managing Partner. Monica efterträder Mats Tindberg som från och med januari 2022 återgår till den vanliga delägarrollen.

Monica Lagercrantz har arbetat som jurist i 15 år och har spenderat majoriteten av de åren på samma byrå. Detta tills att hon i början av 2020 anslöt till den lilla grupp av delägare som lade grunden för Lindahls nya kontor i Stockholm. Monica har sedan starten engagerat sig i frågor som rör byrån och blev tidigt en nyckelspelare i kontorets snabba framfart, som idag består av omkring 45 medarbetare.

Receptet för kontorets snabba utveckling har varit att vi fokuserat på att rekrytera bra personer och lagt stor vikt vid personliga egenskaper och kompetenser. Lindahl Stockholm står inför en ljus framtid, med fortsatt tillväxt och gott arbetsklimat och min främsta uppgift blir att förverkliga den potentialen genom att utveckla hela gruppen, säger Monica Lagercrantz.

Tillsammans ska Lindahls sex kontor nu fortsätta på den redan inslagna vägen och fortsätta utveckla en framgångsrik advokatbyrå, där de som vill kan arbeta i många år. En viktig del i detta blir att arbeta med kompetensutveckling i alla led och att vårda den goda företagskulturen.

Monica efterträder tidigare MP Mats Tindberg, som även framöver kommer vara högst involverad i Lindahl Stockholms fortsatta resa.

Jag är en av tre grundare som fick i uppgift att åter etablera Lindahls Stockholmskontor för två år sedan. Idag är vi omkring 45 anställda och Lindahl finns åter på kartan i Stockholm! Därför är det nu ett perfekt tillfälle att skicka stafettpinnen vidare till Monica, som är en skicklig jurist och delägare, säger Mats Tindberg, som nu kommer fokusera på det växande klientarbetet.


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Vi har den stora byråns breda kapacitet och en spetskompetens inom flera områden som bland annat M&A, aktiemarknad, fastigheter, bank & finans, immaterialrätt, life science, IT och teknik, och tvistlösning. Lindahl är rankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk som består av noga utvalda advokatbyråer som är ledande på sina lokala marknader. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se.


Kontaktpersoner

Johan Herrström
Styrelseordförande | Chairman of the Board
Johan Herrström