2021-07-06 13:19Nyheter

Natali Engstam Phalén till Advokatfirman Lindahl

Natali Engstam PhalénNatali Engstam Phalén

Advokatfirman Lindahl fortsätter att växa och med spetskompetens utveckla sitt erbjudande som en av landets ledande affärsjuridiska rådgivare. Till det snabbväxande kontoret i Stockholm ansluter nu antikorruptionsexperten Natali Engstam Phalén. Med start den 1 oktober kommer Natali ansvara för rådgivningen inom Compliance & Investigations på Lindahls kontor Stockholm. Hon kommer också att ansvara för EU- och konkurrensrätt, inbegripet offentlig upphandling, på kontoret.

– Natali har en omvittnat hög förmåga att leda utveckling och nå resultat till glädje för både klienter och kollegor. Jag ser mycket fram emot att få välkomna henne till Lindahl och hon kommer till oss under en period med stark utveckling och fortsatt höga ambitioner. Det ska bli spännande att se vad vi alla kan åstadkomma tillsammans, säger Mats Tindberg, Managing Partner på Lindahl Stockholm.

Natali kommer närmast från en roll som generalsekreterare för Institutet Mot Mutor där hon arbetat sedan 2017. Hon har tidigare erfarenhet som advokat med stor erfarenhet inom EU- och konkurrensrätt, compliance och upphandling. Hon har de tre senaste åren utnämnts till en av framtidens kvinnliga ledare samt under 2019 till en av näringslivets mäktigaste kvinnor.

I takt med att allt fler skickliga jurister ansluter till Lindahl ökar byrån sin förmåga att växla upp sitt erbjudande ytterligare, till glädje för alla klienter som behöver effektiv rådgivning som kan skapa hållbar affärsnytta.​​​​​​​


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är rankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk som består av noga utvalda advokatbyråer som är ledande på sina lokala marknader. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se.


Kontaktpersoner

Tobias Wåhlén
VD | CEO
Tobias Wåhlén
Mats Tindberg
Managing Partner | Stockholm
Mats Tindberg