2022-01-04 09:51Nyheter

Lindahl fortsätter tillväxtresan med fler nya delägare 

Advokatfirman Lindahl fortsätter att växa och utveckla sitt erbjudande som en av landets ledande affärsjuridiska rådgivare. Nu förstärks byrån ytterligare genom att byråns advokater Ola Svanberg och Anna Ramsay får nya roller som delägare. Samtidigt ansluter Victoria Skoglund och Urban Båvestam som nya delägare till kontoret i Stockholm. 

Vi känner oss väldigt stolta och glada över att få välkomna ännu fler skickliga jurister till vår delägargrupp, och ser en stark utvecklingstrend över hela landet, inte minst på vårt snabbväxande kontor i Stockholm, säger Johan Herrström, ordförande för Lindahl. 

Advokatfirman Lindahl öppnade sitt nya kontor i Stockholm i början av 2020 och verksamheten har sedan dess vuxit sig allt starkare och större i takt med att flera skickliga jurister anslutit till byrån. Idag, två år senare, består kontoret av över 40 medarbetare.

Till Lindahl i Stockholm välkomnas nu Victoria Skoglund och Urban Båvestam som nya delägare. Victoria kommer att stärka upp erbjudandet inom aktiemarknadsrätt, medan Urban är inriktad på tvistlösning. Urban kommer arbeta tillsammans med David Ackebo som anslutit som ny delägare till kontoret tidigare under hösten, och som även han är verksam inom processavdelningen.

Ny delägare på Lindahl i Stockholm blir också Ola Svanberg, en av byråns egna advokater. Ola är specialiserad inom aktiemarknadsrätt och arbetar därutöver med associationsrätt och processföring i förfaranden med anknytning till nämnda områden. 

Vid Lindahls kontor i Göteborg blir Anna Ramsay, också en av byråns egna advokater, en del av delägargruppen. Anna kommer att fortsätta att bistå klienter med värdefull rådgivning inom allmän affärsjuridik och då främst inom processrättsområdet. 

De nya delägarna tillträder från och med januari 2022. Ambitionen är att fortsätta tillväxtresan och välkomna ännu fler jurister framöver.


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är rankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk som består av noga utvalda advokatbyråer som är ledande på sina lokala marknader. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se.


Kontaktpersoner

Johan Herrström
Styrelseordförande | Chairman of the Board
Johan Herrström