2021-06-03 10:10Nyheter

Lindahl ska växa ännu mer i nytt kontor

Advokatfirman Lindahl fortsätter sin positiva tillväxt i landet. Ett nytt kontor öppnades i Stockholm i början av 2020 och verksamheten har sedan dess vuxit sig allt starkare och större i takt med att fler skickliga jurister anslutit till byrån.

Ambitionen är att fortsätta tillväxtresan och välkomna ännu fler jurister. Därför söker Lindahl ständigt efter duktiga och drivna jurister som kan bidra till Lindahls fortsatta framgång och tillväxt såväl som engagerade juriststudenter som vill inleda sin karriär på Lindahl.


Flyttar till större lokaler
För att kunna fortsätta sin expansion flyttar Lindahl Stockholm in i nya större lokaler på Nybrogatan 17 i början av sommaren. 

– Vi har kommit långt i Stockholm på kort tid. Det känns väldigt positivt att redan nu ta detta viktiga steg för att kunna ge affärsjuridisk rådgivning till ännu fler klienter genom ett större kontor med fler skickliga jurister, säger Mats Tindberg, Managing Partner för Lindahl Stockholm.


En av landets ledande advokatbyråer
Lindahl är en av landets ledande advokatbyråer inom flera områden. Verksamheten i Stockholm växer sig hela tiden starkare, inte minst inom kapitalmarknad och publik M&A. Arbetet bedrivs i nära samverkan med kollegor på övriga kontor inom Lindahl, och utifrån de gemensamma ambitioner och den kultur som byråns framgångar bygger på.

– Vi är glada och stolta över att hela tiden kunna välkomna fler kollegor och klienter. Vi fortsätter hela tiden att förstärka vårt erbjudande och vår förmåga att ge en effektiv rådgivning med fokus på varaktig och konkret affärsnytta, säger Tobias Wåhlén, VD för Lindahl.


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är rankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk som består av noga utvalda advokatbyråer som är ledande på sina lokala marknader. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se.


Kontaktpersoner

Tobias Wåhlén
VD | CEO
Tobias Wåhlén