2023-02-01 15:27Nyheter

Lindahl växer och når fortsatta framgångar

Advokatfirman Lindahl fortsatte sin tillväxtresa under 2022 och ökade omsättningen till 637 mkr, vilket innebär att byrån vuxit med 44 procent de senaste tre åren.

Lindahl fortsatte under det gångna året att attrahera många nya talanger och välkomnade också fyra nya delägare. Under årets första månad 2023 har ytterligare fyra nya delägare tillträtt.

–​​​​​​​ Självklart är vi stolta över att vi fortsätter växa, inte minst i en tid när omvärlden och konjunkturen är minst sagt turbulent. Utvecklingen drivs av en ambitiös inställning på alla våra sex kontor och vi är mycket glada för förtroendet från såväl gamla som nya klienter. Med vår heltäckande affärsjuridiska kompetens vill vi fortsätta ge värdefulla bidrag till klienternas verksamheter, säger Johan Herrström, Lindahls ordförande.

Med omkring 300 medarbetare är Lindahl en av Sveriges största och ledande affärsjuridiska advokatbyråer.

– Lindahls position på marknaden skapar en spännande och utvecklande arbetsvardag för de många talanger som under 2022 har startat sina karriärer hos oss, och våra kunniga och engagerade medarbetare är basen för vår framgång, säger Tobias Wåhlén, VD för Lindahl.


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Vi har den stora byråns breda kapacitet och en spetskompetens inom flera områden som bland annat M&A, aktiemarknad, fastigheter, bank & finans, immaterialrätt, life science, IT och teknik, och tvistlösning. Lindahl är rankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk som består av noga utvalda advokatbyråer som är ledande på sina lokala marknader. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se.