2022-11-21 14:05Nyheter

Laura Manninen ny kommunikationschef för Lindahl

Advokatfirman Lindahl fortsätter sin tillväxt och bygger vidare på byråns position bland både klienter och talanger. Laura Manninen har rekryterats som ny Chief Communications Officer (CCO). Hon kommer närmast från en motsvarande roll på KPMG.


– Lindahls verksamhet utgår från våra många kunniga och engagerade medarbetare som erbjuder klienterna rak och tydlig rådgivning som ger bättre affärer. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla vår kommunikation under Lauras kompetenta ledning och därigenom skapa ett ännu bättre samarbete med våra klienter och samarbetspartners, säger Tobias Wåhlén, VD för Lindahl.

– Jag kliver in min nya roll full av förväntan och inspiration och ser fram emot att få bidra till Lindahls fortsatta resa tillsammans med mina nya kollegor. Kommunikation, marknadsföring och varumärke bör alltid gå hand i hand med affären och verksamheten, vilket gör att mitt uppdrag handlar om lika delar strategi som att säkerställa att vi kan leverera praktiskt i vardagen, säger Laura Manninen, CCO på Lindahl.


Om Laura Manninen

Laura Manninen kommer närmast från KPMG där hon de senaste åren haft ett antal centrala roller inom marknadsföring och kommunikation. Laura har drygt femton års erfarenhet inom kommunikation, digitala medier, PR och varumärkesarbete, med en bakgrund inom såväl media och public service som internationella tjänsteföretag.


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Vi har den stora byråns breda kapacitet och en spetskompetens inom flera områden som bland annat M&A, aktiemarknad, fastigheter, bank & finans, immaterialrätt, life science, IT och teknik, och tvistlösning. Lindahl är rankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk som består av noga utvalda advokatbyråer som är ledande på sina lokala marknader. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se.