2023-05-26 08:16Nyheter

Lindahl utser nya Managing Partners i Göteborg och Örebro

Emanuel Wallin och Clas Rosdahl.Emanuel Wallin och Clas Rosdahl, nya Managing Partners på Lindahl.

Advokatfirman Lindahl har utsett två nya Managing Partners som därmed också tar plats i byråns styrelse. Emanuel Wallin tar över MP-rollen i Göteborg och i Örebro heter Lindahls nya MP Clas Rosdahl.

Lindahl är inne i en spännande fas med nya, större kontorslokaler på flera orter och många nya medarbetare som ansluter till byrån. I såväl Göteborg som Örebro sker nu förändringar i det lokala ledarskapet.

I Göteborg tar Emanuel Wallin över rollen som Managing Partner från Magnus Löfving.

– Det är tacksamt att få ta över en välfungerade verksamhet där mitt engagemang kan ligga på att utveckla verksamheten framåt. Jag ser fram emot att få vara en del av denna utveckling och att i min roll arbeta för att tillvarata och nyttja den fulla potentialen hos var och en av våra medarbetare, säger Emanuel Wallin, mångårig medarbetare på byrån och ny Managing Partner för Lindahl i Göteborg.

– Med tanke på att Göteborgskontoret verkar i en region med en mycket aktiv stadsutveckling, ser jag oss som en självklar rådgivare och samarbetspartner till såväl gamla som nya klienter inom fastighetssektorn. Med utgångspunkt i utvecklingen i omvärlden kommer vi också att behöva ha ett stort fokus på rådgivning rörande hållbarhetskrav och teknikintegrationer, utvecklar han kring visionerna framåt.

I Örebro lämnar Johanna Näslund över stafettpinnen till Clas Rosdahl.

– Det känns både inspirerade och roligt att få ta en mer aktiv roll i Lindahls tillväxtresa, och jag ser fram emot att lära känna både organisationen och medarbetarna ännu bättre. Mitt viktigaste fokus är och förblir medarbetarna och klienterna. Det ska vara kul att gå till Lindahl oavsett om man jobbar hos eller med oss, det är för mig både en hygien- och framgångsfaktor. Engagerade och nöjda medarbetare är en förutsättning för att nå vårt mål att vara den mest proaktiva och smidiga samarbetspartnern till våra klienter, med lyhördhet och förståelse för klientens affär, säger Clas Rosdahl, ny Managing Partner för Lindahl i Örebro.


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer, som med framtidsfokus, engagemang och en stark kultur hjälper klienter till framgångsrika affärer och medarbetare att nå sin fulla potential. Våra kontor finns i sex av landets största städer: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk av ledande advokatbyråer. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se


Kontaktpersoner

Laura Salander
Chief Marketing & Communications Officer
Laura Salander

Relaterade nyheter