2023-06-29 06:57Nyheter

Karin Sliwinska ny delägare på Lindahl

Karin Sliwinska ny delägare på LindahlKarin Sliwinska, ny delägare på Lindahl.

Advokatfirman Lindahl fortsätter sin utveckling som en av landets ledande affärsjuridiska advokatbyråer. Från den 1 juli får Karin Sliwinska, advokat på Lindahl i Örebro, en ny roll som delägare.

– Det är självklart mycket roligt att välkomna Karin till delägargruppen. Lindahl som byrå lägger stor vikt vid medarbetarnas utveckling och vi är stolta när våra kunniga och engagerade jurister tar det klivet. Tillsammans blir vi starkare och vi är glada att Karin vill fortsätta växa med oss, säger Johan Herrström, ordförande för Lindahl. 

Karin Sliwinska är specialiserad inom arbetsrätt och insolvensrätt och arbetar även mycket med tvistlösning och obeståndsrätt. Hon har lång erfarenhet av kommersiella tvister i allmän domstol och har arbetat på Lindahl sedan 2015. 

– Otroligt kul! Lindahl är inne på en spännande resa och jag ser fram emot att få fortsätta bidra till vår gemensamma utveckling, både i rådgivningen till våra klienter och internt i ledarskapet, säger hon. 


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer, som med framtidsfokus, engagemang och en stark kultur hjälper klienter till framgångsrika affärer och medarbetare att nå sin fulla potential. Våra kontor finns i sex av landets största städer: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk av ledande advokatbyråer. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se


Kontaktpersoner

Laura Salander
Chief Marketing & Communications Officer
Laura Salander

Relaterade nyheter