2021-06-30 08:39Uppdrag

Lindahl rådgivare till Senzime AB i samband med listbyte till Nasdaq Stockholms huvudmarknad

Lindahl var legal rådgivare till Senzime AB (publ) i samband med bolagets listbyte från Nasdaq First North Growth Market till Nasdaq Stockholms huvudmarknad. Handeln på Nasdaq Stockholm inleddes den 30 juni 2021.

Senzime utvecklar och marknadsför unika CE- och FDA-godkända medicintekniska lösningar, drivna av unika algoritmer och sensorer för patientnära monitorering under narkos. Senzimes TetraGraph® är ett system som digitalt och kontinuerligt mäter graden av neuromuskulär blockad för att förebygga komplikationer, förbättra klinisk precision och förenkla hanteringen i vården. Senzimes vision är en värld utan narkosrelaterade komplikationer och ett säkert uppvaknande för alla patienter.

Lindahls team bestod av Mattias Prage, Helena Lindbäck, Andreas Mellberg, Amanda Sjöberg och Erik Vikström. Därutöver har ett flertal andra medarbetare bidragit med sin expertis i olika delar av projektet.


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är rankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk som består av noga utvalda advokatbyråer som är ledande på sina lokala marknader. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se.