2023-04-20 12:20Uppdrag

Lindahl har biträtt K2A vid försäljning av sex fastigheter med ett underliggande fastighetsvärde om 1 095 mkr

Lindahl har biträtt K2A vid försäljning av sex fastigheter med ett underliggande fastighetsvärde om 1 095 mkr

Lindahl har varit legal rådgivare till K2A i samband med bolagets försäljning av sex fastigheter i Gävle, Västerås och Uppsala. Det underliggande fastighetsvärdet uppgår till 1 095 mkr.

Försäljningen innebär att K2A överlåter fyra fastigheter med frånträde den 31 maj 2023 samt två fastigheter under utveckling med planerat tillträde i december 2023. På fastigheterna i Gävle och Västerås har K2A utvecklat 359 hyresbostäder med en sammanlagd uthyrningsbar yta om 14 400 kvm. Fastigheterna i Uppsala är under utveckling och förväntas färdigställas i december 2023. På fastigheterna uppförs 216 nyproducerade hyresbostäder med en uthyrningsbar yta om 11 350 kvm.

Lindahls kärnteam har bestått av Jan Berg och Alexander Schröder.

Se K2A:s pressmeddelande här.


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer, som med framtidsfokus, engagemang och en stark kultur hjälper klienter till framgångsrika affärer och medarbetare att nå sin fulla potential. Våra kontor finns i sex av landets största städer: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk av ledande advokatbyråer. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se

Relaterade nyheter