2021-01-28 14:07Uppdrag

​Lindahl har biträtt K2A Knaust & Andersson AB (publ) i samband med utställandet av gröna hybridobligationer

K2A Knaust & Andersson Fastigheter AB (publ) ("K2A") har emitterat ett grönt hybridobligationslån om 450 Mkr under ett ramverk om totalt 750 Mkr och med en evig löptid. Emissionen var övertecknad med investerarintressen på mer än två gånger den emitterade volymen. K2A avser att ansöka om upptagande till handel av de nya hybridobligationerna på Nasdaq Stockholms företagsobligationslista för hållbara obligationer.

Nordea Bank Abp och Swedbank AB (publ) har gemensamt agerat arrangörer och s.k. bookrunners i samband med emissionen av de nya gröna hybridobligationerna.

Advokatfirman Lindahl har agerat som legal rådgivare till K2A. Lindahls team bestod av Ellen Frisk, Pontus Söderberg och ansvarig delägare Sten Gejrot.


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är rankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk som består av noga utvalda advokatbyråer som är ledande på sina lokala marknader. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se.

Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Coordinator
Madeleine Johansson
Jessica Forsman
Project Manager
Jessica Forsman