2014-03-24 13:00Uppdrag

Vestedgrundaren Kate Vitasek till Stockholm

null

På onsdag anländer Kate Vitasek till Stockholm för att tala vid Dagens Industris konferens Strategisk IT samt vid Source 2 Pay Summit 2014. Kate är forskningsledare och skapare av Vestedmodellen för framgångsrika partnerskap. Hon är lärare vid University of Tennessee’s Center for Executive Education, och hon undervisar MBA-klasser inom resultatstyrning och lean supply chains vid Wright State University. Kates idéer har uppmärksammats mer än 300 artiklar i affärspress världen över, inklusive Forbes, Chief Executive Magazine och CIO Magazine. Hon har av World Trade Magazine utsetts till en av världens 50 mest inflytelserika personer inom global handel.

När hon nu kommer till Stockholm ska hon att tala på följande teman: Five Rules that Will Transform Outsourcing och The New Economics of Commerce Revolutionizing Business Relationships from Me to We.

Advokatfirman Lindahl är, som enda företag i Europa, ett Vested Center of Excellence. Lindahl tillhandahåller, rådgivning och konsultation som syftar till att steg för steg förhandla och ingå avtal som tillämpar Vested.

Lindahls erbjudande består för närvarande av kontraktsanalyser och rådgivning för både kunder och leverantörer vid ingående av Vestedkontrakt. Sådan rådgivning lämnas inom alla områden där Vestedavtal skapar framgångsrika partnerskap för kunder och leverantörer: IT-outsourcing, BPO, facilities management, entreprenad, forskning och utveckling, tredjepartslogistik, inköp osv.

För mer information om Vested, se även www.lindahl.se/vested.  


Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson