2016-10-06 14:11Uppdrag

Vem vinner Business Law Challenge 2016?

null

Det har som vanligt varit full aktivitet på universitetens juristutbildningar under anmälningsperioden till Business Law Challenge, Sveriges största tävling i affärsjuridik. Nu är kvalificeringsomgången över och 36 lag, med två personer i varje lag, är klara för de lokala deltävlingarna. Deltävlingarna kommer att hållas 26 och 27 oktober på de fem orterna Stockholm, Göteborg, Lund, Uppsala och Örebro. Studenter från Umeå Universitet tävlar i Uppsala. De studenter som går vidare från deltävlingarna går sedan till finalen i Stockholm 16 och 17 november där de får träffa finaljuryn som i år består av Fredrik Björkstedt från H&M (legal counsel), Jessica Van Dyke från speltutvecklaren EA DICE (senior legal counsel), Anna Mirsch från Spotify (legal counsel), Mathias Strand från Microsoft (Head of Legal), Cecilia Rehn, Per Frisack, Anders Moberg och Anna Romell Stenmark (samtliga advokater och partners på Advokatfirman Lindahl). Finalen pågår under två dagar och avslutas med prisutdelning och festlig bankett i spegelsalen på Berns kvällen den 17 november.

Se filmen från Business Law Challenge 2015 här.

Här är lagen som gått vidare till de lokala deltävlingarna 26 och 27 oktober:

Stockholm

Maja Sato NilssonBruno Gustafsson
Axel ThörnAlrik Runesson
Johan ThornbergRonny Hussein
Monika BudytaJennifer Ullgren
Per KlingJoakim Lindelius
Sara HatakkaKarel Stepan
Göteborg
Mario RepasRikard Kåresen
Karl NilssonJohan Lindström
Oskar NilssonMikael Jonasson
Caroline BorniusEmily Possfelt
Evelina HjälmChristoffer Olsén
Petter NordinMona Kaveh
Lund
Jakob NilssonSimon Bärnevåg
Erik AxAlfred Petersson
Markus GrillFredrik Salö
Sara AspelinAmanda Härle
Erica EngströmHampus Olsson
Andreas LantzMartin Larrosa
Uppsala
Jesper LindvallJakob Martiin
Lisa HenrikssonBahare Sadeghi Gazani
Nils IvarsFrida Almlöf
William WigströmEmil Wårdh
Erik EjdesjöMax Axell
Max SchuelerPeter Schultze
Umeå
Axel Danielsson MeilingOliver Olofsson
Filip MalmqvistFredrik Carls
Oscar SvanholmOskar Eriksson
Oscar KarlssonErik Österberg
Torgny PalmJohan Vikström
Simon HyvingChance Boucher
Örebro
Andreas PerssonJakob Larsson
Angelina BorgenfalkRebecca Axelsson
Anton SjöbergOlle Månsson
Markus GarbergOlle Balksäter
Mathilda AnderssonIsabel Frick
Oscar CreutzMartin Franzén

Läs mer om tävlingen på www.businesslawchallenge.se

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson