2012-11-27 09:30Uppdrag

Topprekrytering till Lindahl Helsingborg

Magnus Steen, tidigare chefsjurist på Sony Ericsson i Lund, förstärker Lindahls grupper för TMT och Strategiska kontrakt.

– Med sin erfarenhet som chefsjurist på Sony Ericsson och som verksam inom Sony Mobiles produktledning kommer han att utgöra ett stort tillskott till Lindahl och kommer att bidra med såväl internationell juridisk som kommersiell spetskunskap, säger Johan Karlefors, Managing Partner på Lindahl i Helsingborg.  Han kommer bl.a. att arbeta med större outsourcingsprojekt. Magnus Steen är anställd vid Lindahls Helsingborgskontor.

– Jag gillar den framåtanda som jag ser hos Lindahl. De har också ett tydligt mål att skapa mervärde hos kunden genom raka och tydliga affärsråd, nytänkande i sitt arbetssätt och med bibehållen hög kvalitet – en inställning som jag har sökt hos advokater under många år i min roll som chefsjurist, säger Magnus Steen.

För mer information vänligen kontakta:

Johan Karlefors, Managing Partner, Helsingborg, 042-17 53 04 eller  0705-93 08 34

Magnus Steen, 042-17 53 13 eller 0703-76 23 24

Kort om Magnus Steen:

Magnus Steen har lett Sony Ericssons nordiska juristavdelning och svarat för support till produktutvecklingen med alt från licensiering och till inköp av komplexa outsourcing upplägg och fabriksproduktion. Han har även kommersiell erfarenhet från operationell affärs- och produktplanering.

2010 – 2012   Head of Portfolio Management, Sony Mobile

2002 – 2010   Head of Legal, Nordics, Sony Ericsson

2001 – 2002   Advokat Mannheimer Swartling

1999 – 2001   VD, Karlsson Varuhus (e-retail)

1994   Master of Law – Heidelberg

1992   Jur kand - Göteborg

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahloch www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson