2014-05-08 11:15Uppdrag

Stort intresse för Lindahldagen i Helsingborg – miljöminister Lena Ek bland talarna

null

Den 12 maj arrangerar Advokatfirman Lindahl i Helsingborg Lindahldagen 2014 – traditionsenligt en av årets viktigaste mötesplatser för näringsliv och samhälle i nordvästra Skåne. Temat i år är ”Perspektiv på hållbarhet och lönsamhet”. Besökarna kommer att få ta del av både inspirerande föredrag om företagande och hållbar tillväxt och nyttiga tips från Lindahls miljörättsexperter. Bland talarna återfinns bland andra miljöminister Lena Ek, Magnus Nordin, vd för Nestlé Sverige samt Jan Kilström, vd för Green Cargo.

För mer information om programmet och intervjuförfrågningar, vänligen kontakta Niklas Carlsson, PR- och kommunikationsansvarig på Lindahl, på 0766-170 835.


Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson