2013-01-17 11:30Uppdrag

Stark utveckling för Lindahl under 2012

Advokatfirman Lindahl fortsätter att visa en stark tillväxt. Omsättningen för 2012 var 645 miljoner kronor, vilket innebär att Lindahl sätter nytt omsättningsrekord för sjätte året i rad.

– Vi går starkt framåt under ett år präglat av ekonomiska utmaningar, även på vår marknad. Framgången visar att företag som köper affärsjuridisk rådgivning uppskattar det vi står för – hög kompetens och ett rakt och tydligt sätt, fritt från nonsens.  Det kommer att fortsätta vara Lindahls adelsmärke och löfte till marknaden, säger Mikael Smedeby, verkställande delägare på Advokatfirman Lindahl.

Omsättningen för 2012 innebar en ökning med drygt sex procent jämfört med föregående år. Lindahl har idag omkring 400 medarbetare, vara två tredjedelar är jurister, på sex kontor i landet. På sex år har Lindahl mer än fördubblat sin omsättning och antalet medarbetare. Byrån arbetar med alla typer av affärsjuridiska uppdrag, men särskilt på uppdrag från klienter i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. 

Kompetensen inom Lindahl är bred, och alla områden bidrar starkt till lönsamheten, vilket skapar en stabil och uthållig bas för verksamheten. Lindahl är ledande inom immaterialrätt, life science, TMT (telekom, media, teknologi/IT) samt processer. Firman har även en bred kapacitet, samt lång och gedigen erfarenhet inom områden som fastigheter, bank & finans, kapitalmarknad och transaktioner.


Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahloch www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson