2013-02-15 09:24Uppdrag

Rättelse från Panaxias konkursförvaltare

Konkursförvaltare Lars-Henrik Andersson på Advokatfirman Lindahl ger följande rättelse med anledning av de felaktiga uppgifter om tillgångar och skulder i Panaxias konkursbo som fått bred spridning i medierna under morgonen:

Uppgifterna som sprids bygger på en missuppfattning av siffrorna i protokollet från edgångssammanträdet. Korrekta siffror återfinns i konkursbouppteckningarna. De beräkningar som konkursförvaltningen gjort om att kunder med separationsrätt kan förvänta en återbetalning om 20 procent av sina innestående fordringar gäller fortfarande.

Det är fortsatt konkursförvaltningens uppfattning att separationsrätt föreligger.

Konkursförvaltningens kommer att inom kort informera om hur utbetalningen planeras.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahloch www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson