2014-09-18 09:39Uppdrag

Philips AB har ingått nytt avtal med Stockholms Läns Landsting avseende bild- och funktionsutrustning för Nya Karolinska Solna

null

Philips har under våren ingått ett omfattande funktionsavtal med Stockholms Läns Landsting om att bland annat leverera, installera och genomföra utbyte av bild- och funktionsutrustning, inkluderande bland annat magnetkameror, datortomografer, genomlysningsutrustning och ultraljud, inom Nya Karolinska Solna. Philips har nu även tecknat ett särskilt avtal avseende bild- och funktionsförsörjning till Nya Karolinska Solna som stöd för optimering av vårdflöde Stroke. Upphandlingarna har genomförts som konkurrenspräglade dialoger.

Philips har assisterats av Advokatfirman Lindahl i båda upphandlingarna. Från Lindahls sida har främst Gabriel Svedberg (ansvarig delägare), Hugo Norlén, Michael Edquist, Helena Lindbäck, Erika Svensson och Jonatan Seeskari arbetat i projekten.


Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson