2016-05-23 13:09Uppdrag

Ny ledning för Lindahl

Advokatfirman Lindahl har infört en ny modell för hur byrån ska ledas. Framöver kommer arbetet för att nå styrelsens mål och strategier att drivas av ett presidium som består av en arbetande ordförande och två vice ordföranden. Det dagliga arbetet i Lindahls staber kommer att ledas av en Chief Operating Officer (COO). Den nya rollfördelningen skapar förutsättningar för en mer professionell och effektiv utveckling av byrån, till förmån för alla klienter.

Christoffer Gramming är ny arbetande ordförande och vice ordförande är Erik Bergenstråhle och Johan Herrström. Tobias Wåhlén är ny COO. Utöver nya uppgifter kommer han att fortsätta med sitt uppdrag att utveckla Lindahls marknads- och kommunikationsarbete.

- Vi kliver in i ett skede när Lindahl satsar nytt på att ta kliv framåt i sin utveckling, säger Christoffer Gramming. Vi har kommit långt i vår ambition att vara den mest moderna och tydligaste rådgivaren på marknaden. Tillsammans ska vi öka tempot i både det strategiska och taktiska arbetet.

Här kan du läsa mer om Lindahls byråledning.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson