2013-09-13 10:04Uppdrag

Nu drar årets Business Law Challenge igång!

Idag, den 13 september, öppnar årets upplaga av Business Law Challenge – Sveriges största studenttävling i affärsjuridik. Tävlingen, som genomförs för tredje året, har fått mycket beröm från tidigare deltagare för de givande utbildningspassen och spännande tävlingsmomenten. Dessutom har många juridikstudenter med fulltecknade kalendrar uppskattat hur enkelt och snabbt det går att komma igång med tävlandet. Genom att lämna kontaktuppgifter och samtidigt besvara några snabba frågor på www.businesslawchallenge.se är du med i urvalstestet. De som svarat bäst på frågorna i urvalstestet går sedan vidare till lokala deltävlingar på sex olika orter runt om i landet. Finalen går av stapeln den 13-14 november i Stockholm. I juryn sitter bl a representanter från Microsoft, spelföretaget EA DICE och teknikkonsulten Semcon.

I filmen filmen nedan berättar Victor Wodlén, förra årets vinnare i BLC, vad tävlingen har betytt för honom.

Om Business Law Challenge

Business Law Challenge är Sveriges största studenttävling inom affärsjuridik. Tävlingen testar deltagarnas förmåga att värdera risker, göra affärsjuridisk analys, genomföra praktiskt avtalsarbete och hålla tuffa affärsjuridiska förhandlingar. För framtidens affärsjurister är nämligen affären är lika viktig som juridiken. Efter urvalstester på internet och lokala deltävlingar avgörs finalen i Stockholm den 13-14 november.

Läs mer på www.businesslawchallenge.se, www.facebook.com/lindahlkarriar
eller få de senaste uppdateringarna på @blclindahl

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson