2015-02-12 13:52Uppdrag

Lindahl vinnare av Stora Klientpriset 2014

null

Idag offentliggjorde undersökningsföretaget Regi resultatet av Årets Advokatbyrå 2014, Sveriges största kartläggning av hur nöjda Sveriges största köpare av affärsjuridiska tjänster är med sina advokatbyråer.

Efter att ha publicerat delresultat från undersökningen under veckan stod det idag klart att Lindahl tilldelas det prestigefyllda ”Stora klientpriset”. Detta innebär att Lindahl har fått det högsta genomsnittsvärdet i de 13 olika frågekategorierna från klienter som köper juridiska tjänster för mer än 1 miljon kronor per år.

– Vårt fokus är att skapa affärsnytta för klienterna med hjälp av vår juridiska kompetens. Under året blev vi ännu lite bättre på att kombinera allt vi kan med en rak rådgivning som var till nytta för klienterna. Utmärkelsen är ett kvitto på att vi gör rätt och den sporrar oss att fortsätta utvecklas, säger Eva-Maj Mühlenbock, verkställande delägare på Advokatfirman Lindahl.

Lindahl placerade sig dessutom som tvåa i huvudkategorin Årets Advokatbyrå 2014 (Advokatbyråer 200 mkr+), där svaren från samtliga respondenter räknats in.

Årets Advokatbyrå är en studie som årligen genomförs av Regi i samarbete med Bolagsjuristernas förening. Resultatet baseras 2014 på cirka 1 300 bedömningar från köpare av juridiska tjänster.

Hela resultatlistan finns att läsa på Regis hemsida: http://www.aretsadvokatbyra.se/

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson