2015-02-05 11:00Uppdrag

Lindahl vinnare av Real Estate Øresund Award

null

I samband med konferensen Real Estate Øresund i Malmö igår presenterades vinnarna av Real Estate Øresund Award 2015 – Skånes främsta tjänsteföretag inom fastighetsbranschen. Med motiveringen ”Med fullservice och expertis i världsklass” tog Advokatfirman Lindahl för tredje gången hem priset i kategorin Transaktionsjuridik.

- Med en rak och tydlig rådgivning har vi jobbat oss till en väldigt bra position på marknaden med många transaktioner i Öresundsregionen under senare år, säger Staffan Brandt, delägare på Advokatfirman Lindahl.

- Stora fastighetstransaktioner är otroligt roliga affärer att jobba med, och det blir naturligtvis ännu roligare när vi dessutom uppmärksammans på det här sättet, utvecklar Johan Tollgerdt, delägare på Advokatfirman Lindahl.

Pristagarna utsågs av en jury bestående av fastighetsdirektör Klas Johansson, Malmö stad, Susanne Rikardsson, vd Fastighetsägarna Syd och Benny Thell, affärsområdeschef Stadsfastigheter, Malmö stad.

I övriga kategorier vann följande företag:

  • Catella (Transaktionsrådgivning)
  • Malmöbryggan (Värdering)
  • HSB (Förvaltning)
  • Relier (Lokaluthyrning)

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson