2012-02-03 10:06Uppdrag

Lindahl utsedd till Skånes bästa fastighetsjuridiska rådgivare

null

Vid Øresundsinstituttets konferens Real Estate Øresund, som gick av stapeln på torsdagen i Malmö, utsågs Advokatfirman Lindahl till vinnare i kategorin Transaktionsjuridik.

Pristagarna utsågs genom en enkät som gått ut till regionens större fastighetsägare samt av en jury, som bestod av fastighetsdirektör Börje Klingberg, Malmö stad, vicerektor Eva Engquist, Malmö högskola samt vd Stefan Lindvall, Fastighetsägarna Syd. Juryn motiverar beslutet att tilldela Lindahl priset på följande sätt:

”För att med specialistkompetens inom fastighetsjuridikens alla områden och med en stark närvaro i Skåne ha rådgivit vid ett stort antal transaktioner.”

– Vi gläds naturligtvis åt att vårt arbete uppmärksammas på detta sätt. Det är ett kvitto på att vi har en stark position i Skåne genom våra kontor i Malmö och Helsingborg, inte minst inom fastighetssektorn. Dessutom ger det oss lite extra energi i vårt fortsatta arbete med att ytterligare vässa vårt erbjudande, säger Johan Herrström, Managing Partner för Lindahl i Malmö.  

Vinnarna i övriga kategorier var: Catella (transaktionsrådgivning), NAI Svefa (värdering), Riksbyggen (förvaltning) och Relier (lokaluthyrning).

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Våra 370 medarbetare, varav 250 är jurister, arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Uppsala och Örebro. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson