2012-06-25 13:15Uppdrag

Lindahl topprankade inom immaterialrätt

null

Enligt den nyligen publicerade rankningslistan IAM Patent 1000 – The World’s Leading Patent Practitioners 2012, som har ställts samman av tidningen Intellectual Asset Management (IAM), hyllas Lindahl och flera av firmans medarbetare.

Håkan Borgenhäll och Ulf Dahlgren topprankas inom ”patent litigation”. Jonas Westerberg är rankad inom både ”litigation” och ”licensing”, och Sara Ulfsdotter inom ”litigation”. Lindahl som advokatfirma rankas också i topp och beskrivs som marknadsledande. Lindahls rådgivning beskrivs som ”specialiserad och nischad inom en effektiv fullservicestruktur”.

Länk till rankingen:

http://www.iam-magazine.com/patent1000/rankings/detail.aspx?g=fdb6c672-5d10-4c76-b3c5-9d97d9677cba

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Våra 370 medarbetare, varav 250 är jurister, arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Uppsala och Örebro. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson