2012-11-30 10:15Uppdrag

Lindahl tar Vested® till Sverige – en unik metod för framgångsrika partnerskap

Advokatfirman Lindahl, genom gruppen för Strategiska kontrakt, har som första företag i Europa blivit utsett till Vested Center of Excellence, vilket innebär att man nu erbjuder rådgivning inom Vested, en metod framtagen genom forskning vid University of Tennessee, Center for Executive Education, för att förhandla och ingå kontrakt för framgångsrika samarbeten. Vested har redan implementerats av företag som McDonalds, Procter & Gamble och Microsoft inom olika områden som outsourcing, entreprenad, inköp och tredjepartslogistik.

– Företag måste samarbeta bättre med leverantörer, kunder och partners för att överleva idag. Vested är en bevisat fungerande och kraftfull metod för sådana samarbeten, så nu kan vi bli ännu bättre på att skapa affärsnytta för våra klienter. Samtidigt är det roligt att bryta ny mark och erbjuda något unikt till marknaden, säger David Frydlinger, delägare och ansvarig för gruppen Strategiska kontrakt på Advokatfirman Lindahl.

Vested började som ett forskningsprojekt med målet att hitta bättre metoder för outsourcing och har därefter utvecklats till en unik och prisvinnande affärsmodell och metod för skapandet av bättre affärsrelationer och partnerskap. Under forskningsprojektet, som leddes av Kate Vitasek, studerades flera av världens mest framgångsrika affärsrelationer och man kunde konstatera att det som var utmärkande hos de mest lyckosamma var förmågan att skapa verkligt ömsesidigt samarbete med tydliga fördelar för alla parter.

– Det som började som ett forskningsprojekt är nu en global rörelse som flyttar fokus från ”What’s in it for me” till What’s in it for we” i affärsrelationer. Genom vårt samarbete med Advokatfirman Lindahl kommer ännu fler företag kunna dra nytta av fördelarna med verkligt ömsesidiga samarbeten. Med sin affärsnära och konkreta rådgivning och långa erfarenhet av att konstruera olika typer av samarbetsavtal blir Lindahl en perfekt partner för oss, och vi för dem. Vi skapar en ”Vested”-relation med varandra, säger Kate Vitasek, forskningsledare och innovatör bakom Vested.

Läs mer om Vestedwww.lindahl.se/vested

För mer information:

David Frydlinger, delägare Advokatfirman Lindahl
+46 766 170 985

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahloch www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson