2014-10-10 14:00Uppdrag

Lindahl Stockholm förstärker inom fastighetsrätt

null

Advokatfirman Lindahl förstärker sitt erbjudande genom att rekrytera Mikael Stabo till kontoret i Stockholm. Mikael är specialiserad på fastighetsrätt, miljörätt samt företagsöverlåtelser. Genom rekryteringen av Mikael Stabo som delägare kommer Lindahl att fortsatt ha en av landets ledande kompetensgrupper för byråns många klienter i fastighetsbranschen.

-  Mikael blir ett välkommet och värdefullt tillskott för alla våra klienter som behöver erfaren rådgivning, inte minst inom fastighetstransaktioner, säger Malcolm Wiberg, managing partner för Lindahl Stockholm. Tillsammans ser vi fram emot att fortsätta utveckla vårt erbjudande och vår rådgivning till den mest ändamålsenliga och affärsnyttiga i branschen.

-  Ett bra klimat för investeringar i fastigheter och nya former för finansieringar gör detta till en spännande tid där juridiken verkligen kan skapa affärsnytta. Jag ser fram emot att få utveckla erbjudandet till nya klienter tillsammans med kollegorna på Lindahl, säger Mikael Stabo, ny delägare på Lindahl i Stockholm.

Mikael Stabo kommer närmast från Roschier där han verkat sedan 2008 och dessförinnan var han på Linklaters.

Läs mer på www.lindahl.se


Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson