2018-02-22 14:41Uppdrag

Lindahl slår rekord och når milstolpe

Advokatfirman Lindahl fortsätter att visa en stark tillväxt. Omsättningen för 2017 var 758 miljoner kronor, vilket innebär att Lindahl återigen sätter nytt omsättningsrekord och ökar med tretton procent från 2016.

– En omsättning på trekvarts miljard kronor innebär att vi passerar en milstolpe i vår utveckling. Det är ett tydligt tecken på att vi fortsätter erbjuda värdefull rådgivning som skapar riktig nytta för våra klienter och deras affärer. Vi kommer använda kraften i vår utveckling för att fortsätta framtidssäkra vår rådgivning så att vi blir en ännu bättre affärsjuridisk partner framöver, säger Christoffer Gramming, styrelseordförande för Advokatfirman Lindahl.

Lindahls uppdrag är att utveckla människor för framgångsrika affärer. Det gäller både utvecklingen av klienternas affärer för att skapa värden och konkurrenskraft, och medarbetarnas utveckling att bli ännu skickligare rådgivare. I slutet av året vann Lindahl pris som den advokatbyrå som haft nöjdast klienter under de senaste tio åren. Priset delades ut av undersökningsföretaget Regi som årligen genomför den största undersökningen i branschen.

– Allt vårt arbete börjar hos våra kunniga och engagerade medarbetare. Tillsammans bygger vi en lösning med kapacitet att leverera den bästa rådgivningen till våra klienter på innovativa kunskapsföretag. Våra framgångar visar att klienterna uppskattar detta, vilket förstås är glädjande, säger Christoffer Gramming.

Omsättningen för 2017 innebar en ökning med omkring tretton procent jämfört med föregående år, som även det var ett rekordår för Lindahl. Med närmare 400 medarbetare, vara två tredjedelar är jurister, på sex kontor i landet är Lindahl en av landets största och ledande affärsjuridiska advokatbyråer. Lindahl kommer fortsätta att stå för hög kompetens som levereras på ett rakt och tydligt sätt, fritt från nonsens. Sedan årsskiftet har redan fler än 25 nya medarbetare rekryterats varav flertalet är kvinnor.

Kompetensen inom Lindahl är bred, och alla områden bidrar starkt till lönsamheten, vilket skapar en stabil och uthållig bas för verksamheten. Lindahl har ett heltäckande erbjudande inom affärsjuridikens alla stora områden, samt spetskompetens inom bland annat life science, immaterialrätt samt informations- och kommunikationsteknologi (ICT) och fastighetsrätt. Lindahl har en omfattande internationell erfarenhet och ett väl utvecklat nätverk av ledande affärsjuridiska advokatbyråer runt om i världen, inte minst som svensk medlemsbyrå i TerraLex, världens största nätverk för oberoende advokatbyråer.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/AdvokatfirmanLindahl/


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson