2020-07-01 14:56Uppdrag

Lindahl rådgivare vid projekt Luthagens Strand i Uppsala

Lindahl har varit rådgivare i ett samarbetsprojekt mellan HSB Uppsala och Fogelberg a Design AB. Projektet avser byggnation av nya bostäder utmed Fyrisån samt mot Luthagsesplanaden. Projektet går under namnet Luthagens Strand. Avsikten är att bebygga de centralt belägna fastigheterna med Premium-bostadsrätter.

Lindahls team har bestått av Lovisa Lagerwall (ansvarig delägare), Jonas Lenhammar (fastighet), Michael Edquist (bolagsrätt), Amanda Sjöberg (bolagsrätt) och Jörgen Sandström (skatt).

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är rankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk som består av noga utvalda advokatbyråer som är ledande på sina lokala marknader. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se, mynewsdesk.com/se/lindahl och facebook.com/AdvokatfirmanLindahl


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson