2020-06-25 13:36Uppdrag

Lindahl rådgivare vid Ge-Te Media AB:s förvärv av Lokaltidningen Mitt i Stockholm AB

Lindahl har varit rådgivare åt Ge-Te Media AB vid förvärvet av Lokaltidningen Mitt i Stockholm AB från Citypress Stockholm AB. Lokaltidningen Mitt i Stockholm AB ges ut i 31 kommuner och stadsdelar i Stockholmsområdet och har ca 1,3 miljoner läsare.

Advokatfirman Lindahls team bestod av Mikael Smedeby (ansvarig delägare), Michael Edquist, Disa Almqvist, Andreas Mellberg, Elsa Malmqvist och Joakim Gustafsson.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är rankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk som består av noga utvalda advokatbyråer som är ledande på sina lokala marknader. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se, mynewsdesk.com/se/lindahl och facebook.com/AdvokatfirmanLindahl


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson