2020-08-25 09:41Uppdrag

Lindahl rådgivare vid försäljningen av Starka Betongindustrier KB:s Mark- och VA-verksamhet

Lindahl har agerat legal rådgivare åt säljaren vid försäljningen av Starka Betongindustrier KB:s rörelse relaterad till markstensprodukter och VA till Benders Sverige AB med tillträde den 1 oktober 2020. I rörelsen ingår de två produktionsenheterna i Södra Sandby och Strängnäs som båda fortsatt kommer drivas vidare inom Benders.

Affären innebär att Benders utökar sitt redan breda sortiment inom markstensprodukter och samtidigt kompletterar sitt sortiment med betongprodukter inom VA. Starka kommer framöver att fokusera sin verksamhet på de framgångsrika verksamheterna inom betongelement och stödmurar.

Lindahls team har främst bestått av Johan Tollgerdt, Carl-Johan Krusell och Viktor Friberg.


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson