2021-03-04 08:09Uppdrag

​Lindahl rådgivare vid försäljningen av Lokalförlaget och Magasinet Fastighetssverige

Byggfakta har förvärvat samtliga aktier i Lokalförlaget i Göteborg AB och Magasinet Fastighetssverige AB som inkluderar de välkända webbsidorna Fastighetssverige.se, Nordicpropertynews.com och Lokalnytt.se.

Båda bolagen är baserade i Göteborg och bildar tillsammans en ledande mediekanal inom den kommersiella bygg- och fastighetssektorn. Verksamheten publicerar nischade digitala nyheter, arrangerar konferenser och driver en ledande digital marknadsplats riktad mot kommersiella fastighetsbranschen.

Advokatfirman Lindahl har varit rådgivare till säljaren genom Olof Nyström (ansvarig delägare/M&A), Maximilian Hansson Wallenberg (M&A), Filip Malm (arbetsrätt) och Josefin Andersson (GDPR).


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är rankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk som består av noga utvalda advokatbyråer som är ledande på sina lokala marknader. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson