2016-12-14 09:19Uppdrag

Lindahl rådgivare vid försäljningen av FörvaltningsTeknik och EnergiTeknik

Lindahl har biträtt Lars Bondesson vid försäljningen av Helsingborgsbolagen FörvaltningsTeknik och EnergiTeknik till Delcea Invest.

De båda bolagen har cirka 25 anställda tillsammans och en total omsättning på runt 35 miljoner kronor. Lars Bondesson grundade EnergiTeknik på 1990-talet. FörvaltningsTeknik och EnergiTeknik har inget eget fastighetsbestånd utan sköter den tekniska och ekonomiska förvaltningen av ett stort antal fastigheter i Helsingborg med omnejd.

Delcea Invest grundades i våras för att göra investeringar i sydsvenska företag inom lätt tillverkning, distribution och fastigheter.

Lindahls team bestod av Fredrik Karlsson (ansvarig partner), Svante Liljedahl (partner M&A) och Pekka Lähdekorpi (M&A)

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson