2019-09-16 13:18Uppdrag

Lindahl rådgivare vid försäljning av Rangbo Media AB (Rocket Revenue)

Lindahl har biträtt när Rangbo Media AB (Rocket Revenue) såldes till WBS Media Group. WBS har under de senaste åren utvecklats till att bli den största aktören inom performance marketing i den svenska dryckesbranschen.

Rocket Revenue har på kort tid utvecklats till att bli en av Sveriges ledande Facebook-byråer och med WBS i ryggen hoppas de nu på att snabbare kunna växla upp sin operation och utveckla sina erbjudanden. Med över 100 kunder har Rocket Revenue redan en ledande position i Sverige och WBS ser stora möjligheter att exportera både kompetens och arbetssätt till den internationella marknaden.

Lindahl har biträtt säljaren vid affären och teamet har bestått av Svante Liljedahl (ansvarig delägare) och Viktor Wihlstrand.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahls experter arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se, mynewsdesk.com/se/lindahl och facebook.com/AdvokatfirmanLindahl


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson