2020-05-18 09:59Uppdrag

Lindahl rådgivare vid försäljning av omsorgsboende i Gävle

Lindahl har biträtt ProNordic vid försäljningen av ett nybyggt omsorgsboende i centrala Gävle till Nordiska Vårdhem (Northern Horizons vårdfastighetsfond).

Vårdboendet om 102 lägenheter är ett nytt modernt äldreboende med inriktning Kultur & Nöje och Sport & Spa. Byggnaden omfattar totalt 8.300 kvm BTA fördelat på sex våningar och p-garage. Omsorgsboendet färdigställdes under april 2020 och byggnaden är miljöcertifierad.

Omsorgsboendet utgör en del i ProNordics utveckling längs Muréngatan i centrala Gävle.

Lindahls team har bestått av Jane Hartwig (ansvarig delägare) och Jonas Lenhammar.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är rankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk som består av noga utvalda advokatbyråer som är ledande på sina lokala marknader. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se, mynewsdesk.com/se/lindahl och facebook.com/AdvokatfirmanLindahl


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson