2019-11-19 13:51Uppdrag

​Lindahl rådgivare vid försäljning av majoritetsandel i programvaruföretag

Advokatfirman Lindahl har biträtt grundarna och övriga ägare av PCG Solutions AB i samband med att Monterro förvärvat en majoritetsandel i bolaget. PCG Solutions utvecklar och erbjuder, på en global basis, en molntjänst för genomförande av kliniska prövningar. Avsikten är nu att fortsätta expandera företaget genom att vidareutveckla produkten, stärka organisationen och driva på dess internationella expansion.

Lindahls team har bestått av Gunnar Mattsson, Gabriel Svedberg, Erika Svensson, Erik Husdal och Emelie Carmhagen Wernoff.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är rankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk som består av noga utvalda advokatbyråer som är ledande på sina lokala marknader. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se, mynewsdesk.com/se/lindahl och facebook.com/AdvokatfirmanLindahl


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson