2019-12-18 09:34Uppdrag

Lindahl rådgivare vid försäljning av majoritetsandelar i Brath AB

Advokatfirman Lindahl har biträtt säljarna i samband med att LRF Media har förvärvat en majoritetsandel i Brath AB. Brath är en prisbelönt specialistbyrå inom digital marknadsföring. Bolaget har sedan starten 2012 specialiserat sig på SEO (sökmotoroptimering) och SEM (sökmotorannonsering) och har idag kontor i Örnsköldsvik och Stockholm. Med LRF Media i ryggen ska Brath växla upp tillväxttakten, från årets 24 miljoner kronor i omsättning till det dubbla inom en treårsperiod.

Lindahls team har bestått av Svante Liljedahl (partner M&A) och Isabelle Selemba (M&A).

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är rankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk som består av noga utvalda advokatbyråer som är ledande på sina lokala marknader. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se, mynewsdesk.com/se/lindahl och facebook.com/AdvokatfirmanLindahl


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson