2012-12-18 11:29Uppdrag

Lindahl rådgivare vid försäljning av bostadsfastighet i Lund

null

Advokatfirman Lindahl biträdde Leif H Persson Holding AB när bolaget avyttrade bostadsfastigheten Väduren 9 i Lund. Köpare var SEB:s fastighetsfond Domestica Bostäder AB. Det underliggande fastighetsvärdet uppgår till cirka 125 miljoner kronor. Fastigheten har en total uthyrningsbar area om cirka 5 520 kvadratmeter.

Lindahls team leddes av Johan Tollgerdt med biträde från bland andra Therese Clarhed och Annika Andersson.


Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahloch www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson