2021-02-10 13:55Uppdrag

Lindahl rådgivare vid Engströms fastighetsförsäljning till Örebro kommuns fastighetsbolag Örebroporten

Örebroporten har förvärvat fastigheterna Tankbilen 1 och Tankbilen 2 av Bröd. Engströms Entreprenadmaskiner AB. Örebroporten avser att anpassa lokalerna för kommunens tekniska förvaltnings behov.

Fastighetsförvärvet genomförs som en bolagsaffär där både Tankbilen 1 och Tankbilen 2 ingår. Underliggande fastighetsvärde för båda fastigheterna är 211,6 miljoner kronor. Tankbilen 1 innefattar en restauranglokal.

Advokatfirman Lindahl har varit rådgivare till Engströms genom Dennis Dicksen och Jonatan Elf.

 


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är rankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk som består av noga utvalda advokatbyråer som är ledande på sina lokala marknader. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se.

Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Coordinator
Madeleine Johansson
Jessica Forsman
Project Manager
Jessica Forsman