2013-04-05 15:20Uppdrag

Lindahl rådgivare till Svenska Golfförbundet

null

Advokatfirman Lindahl har fått i uppdrag av Svenska Golfförbundet att ta fram informationsmaterial och dokument över relevanta lagar och bestämmelser som berör eller reglerar golfverksamhet. Syftet är att golfklubbar och olika golfintressenter ska kunna använda materialet vid uppstart och i den dagliga verksamheten. Uppdraget, som kommer att pågå under våren, berör en mängd olika rättsområden och kommer därför att involvera flera jurister på Lindahl.

Klientansvarig för uppdraget är Per-Anders Bengtsson och redaktör är Pekka Lähdekorpi, båda verksamma vid Lindahls kontor i Malmö.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson