2018-09-19 09:53Uppdrag

Lindahl rådgivare till Sagax vid obligationsemission under EMTN-program

AB Sagax har emitterat ett icke säkerställt obligationslån om EUR 500 miljoner på den europeiska kapitalmarknaden. Obligationslånet löper till den 17 januari 2024 med en fast räntekupong om 2,00 procent. Obligationsemissionen är den första under Sagax nyligen etablerade EMTN-program med ett rambelopp om EUR 1,5 miljarder. Obligationslånet kommer främst att användas för att refinansiera existerande säkerställd skuld med kortare löptid.

Lindahl har i emissionen varit rådgivare till AB Sagax i förhållande till svensk rätt genom Jesper Johansson, Niklas Sinander och Alexandra Linusson.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/AdvokatfirmanLindahl/


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson